Gnag.no
Gnag står for driften av Fortou, Fôr, Spildr og Oppkok
Gnag står bak noen av Stavangers mest populære matkonsept, som alle er tuftet på matglede, kreativitet og unike smaker. Sjekk oss ut!
Gnag.no
Gnag står bak noen av Stavangers mest populære matkonsept, som alle er tuftet på matglede, kreativitet og unike smaker. Sjekk oss ut!
Fôr byr på smakfull streetfood-catering – langt borte fra kjøttboller og dadler med bacon. Alt syltet på smakspaletten til storebror Fortou, som er kjent for sin usnobbete stil med smaker fra alle verdenshjørner.
Fortou er et ambisiøst, usnobbete og lekent gatematkonsept som tar deg med på en kulinarisk reise i eksplosive smaker, laget med ferske og lokale råvarer. Hent maten med deg hjem, eller spis den hos vår gode naboer Resepsjonen og Øst ølbar.
På Oppkok kan inntil 16 gjester komme tett på kokkens prosess, fra tanke til ferdig mat. Vi skreddersyr smaksopplevelser i form av middag, kokkekurs eller vinsmaking eller det du måtte ønske.
Spildr serverer sjømat med høy matfaglig presisjon i en uformell atmosfære. Spildr er stedet for en forretningsmiddag, date med kjæresten eller en skikkelig god middag for hele gjengen.