Fôr
– Catering gone streetfood

Alt behover ikke å være kjøttboller og bacondadler når det kommer til catering, eller hva?

Menyen vi har satt sammen består av den friske smakspaletten til storebror Fortou – vårt unike streetfood-konsept. Smakene består av inspirasjon fra både Asia og Sør-Amerika, med råvarer fra lokale leverandører i Rogaland. 

Vi kjører det ukomplisert med smaker som sparker fra seg og begeistrer. Alt laget fra bunnen – noe annet vil bare være flåsete. 

Hent maten på vårt kjøkken i Kvitsøygata 25 – eller få maten levert på døra av våre kokker.

Se meny og oppsett i linkene over☝🏽

Privatperson eller bedrift?

    Levering?

    Levering og vilkår

    Catering må bestilles minst 48 timer før levering. Endring i antall eller meny må skje senest 5 dager før levering. Endringer etter dette faktureres iht. opprinnelig bestilling. Allergener og tilpasninger avtales ved bestilling.

    NB! Råvaresituasjonen på verdensmarkedet gjør at vi kan oppleve raske og betydelige prisjusteringer fra våre leverandører, det tas derfor forbehold om at prisen som er oppgitt i menyen kan økes med inntil 5% uten videre varsel

    Du kan enten hente maten selv, eller å få den levert mot følgende tillegg for utkjøring:
    Storhaug/Stavanger/Hundvåg kr. 250,-
    Sola/Sandnes kr. 350,-

      Levering?

      Levering og vilkår

      Catering må bestilles minst 48 timer før levering. Endring i antall eller meny må skje senest 5 dager før levering. Endringer etter dette faktureres iht. opprinnelig bestilling. Allergener og tilpasninger avtales ved bestilling.

      NB! Råvaresituasjonen på verdensmarkedet gjør at vi kan oppleve raske og betydelige prisjusteringer fra våre leverandører, det tas derfor forbehold om at prisen som er oppgitt i menyen kan økes med inntil 5% uten videre varsel

      Du kan enten hente maten selv, eller å få den levert mot følgende tillegg for utkjøring:
      Storhaug/Stavanger/Hundvåg kr. 250,-
      Sola/Sandnes kr. 350,-

      Kontakt:

      catering@fortou.no